dijous, 15 d’octubre del 2009

Membres del SEPC reprimits pels guardes de seguretat.


Universitat Politècnica de València El darrer dijous membres del SEPC de la Universitat Politècnica de València han participat en una activitat que organitzava la universitat i han sigut reprimits pels guardes de seguretat de la mateixa.
A l'Àgora de la Universitat Politècnica de València, membres del reaparegut nucli d'aquesta universitat, han assistit als actes de commemoració del 9 d'Octubre (que ha organitzat una associació cultural), on han muntat una paradeta d'informació a l'estudiant, han repartit informació de l'organització i han penjat una pancarta amb el lema "A LA POLITÈCNICA, ORGANITZA'T I LLUITA AMB EL SEPC".

Poc temps després de penjar l'esmentada pancarta, els membres de seguretat privada de la universitat s'han disposat ha tallar-la. En eixe moment, han rebut l'escridasada d'un gran nombre de gent i del grup de música que estava actuant al concert, que ha traslladat la seua indignació a tots els assistents.

Més tard, els mateixos agents de seguretat privada han perseguit (muntats en motocicletes) i increpat els i les militants del SEPC quan es disposaven a abandonar el recinte universitari, i han amenaçat en llengua estrangera als mateixos estudiants.

Lamentablement, aquests no són uns fets aïllats a la Universitat Politècnica de València. Centre d'ensenyament que no realitza cap tipus d'eleccions a claustre ni a centre de facultat amb la participació dels i les estudiants. Centre, on les organitzacions d'estudiants no tenen cabuda, no són "legals". Tampoc hi ha cap aula ni despatx per a aquestes organitzacions, i els impediments per a realitzar qualsevol tipus d'activitat, ja no política, sinó de caire cultural o lingüístic, és realment difícil.

Però, davant d'aquests fets el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) encoratja els i les estudiants de la Universitat Politècnica de València a lluitar i organitzar-se per una universitat digna.

Davant la seua repressió, la lluita continua!

Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans

(SEPC)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Soy la madre de Agustin. Porfabor quita las fotos de mi hijo de aí. que veguenza dios mio.

Beniarres al dia ha dit...

Quantes xorrades es poden dir baix l'anonimat.

Lamentar l'actuació de la seguretat privada que vol fer de censurador polític.

Beniarres al dia ha dit...

Quantes xorrades es poden dir baix l'anonimat.

Lamentar l'actuació de la seguretat privada que vol fer de censurador polític.