dimecres, 7 de març del 2012

"Estellés al quadrat" l'últim espectacle de Compartir Dona Gustet al Diddley Bar "La Reprimala" de Vilallonga


Este diumenge a les 19h en el Diddley Bar, "La Reprimala" de Vilallonga (La Safor) tindrà lloc l'espectacle "Estellés al quadrat" el últim de Compartir Dona Gustet.

Vicent Andrés Estellés, la seua obra, vista des dues òptiques ben diferents, ben originals i ben reeixides. Dos artistes que junts han fet un important camí (grups com Ix…), Marc Sempere (Compartir Dóna Gustet) i Pau Miquel Soler (Arthur Caravan), es separen per a tornar a unir-se, cadascú amb un format diferent però amb un fons compartit, per revisitar els versos d’Estellés des de dues òptiques distintes, i alhora complementàries.

‘L’amor o la guerra. Mural del País Valencià’ és un viatge poètic que recorre el País Valencià a través dels versos sublims de Vicent Andrés Estellés passats per la veu i la guitarra d’un dels talents més efervescents del pop rock valencià, Pau Miquel Soler. Ara desgarrats, ara tendres, sempre apassionats, els versos d’Estellés prenen vol amb la interpretació de Soler i es transformen en un exercici de llibertat estilística en allò musical, una fecunda rapsòdia que pren mil formes amb la poètica de Soler i els seus músics. Pau Miquel Soler (veu, guitarra acústica), Pablo Gonzàlez (teclats, harmònium, pianet, veu), Pere Ródenas (baix), Jordi Albinyana (guitarra acústica).

‘Plantar-li cara a la vida’. Espectacle íntim però intens que reviu alguns poemes del primer Estellés, aquell que està més arrapat a la vida quotidiana, a la mort i al sexe descarnat. ‘Plantar-li cara a la vida’ intenta fer un crit de vida per afrontar aquests dies de crisi i retrocés. Marquet (Marc Sempere) fa servir els seus recursos com actor de teatre i cine combinats amb els de cantant i frontman per a transmetre les lletres del poeta acompanyat de la sempre vibrant viola de roda del reconegut músic Marc Egea.  Espectacle a cavall entre el monòleg, concert musical, cabaret i trobada de vells amics. Marc Sempere (veu, percussions), Marc Egea (viola de roda)
Pau Miquel Soler
Marc Sempere