dimarts, 2 d’agost de 2011

Segona Setmana Cultural Alternativa 2011 del 8 al 14 d'agost Beniarrés

Segona Setmana Cultural Alternativa 2011 del 8 al 14 d'agost Beniarrés

Enguany al igual que l'any passat hem organitzat les organitzacions que composen l'ateneu i amb l'ajud desinteressat de molta altra gent, una serie d'activitats culturals i lúdiques de cara a la setmana abans de festes perquè veiem que les inquietuds culturals i lúdiques que necessita la gent per ser un poble culte i despert brillen per la seva ausencia, des de l'ateneu organitzem entre altres coses activitats d'este tipus durant tot l'any però es la setmana abans de festes quant el poble està més ple de gent , ve gent de fora a visitar a familiars o a passar uns dies i les nits son plenes de vida; i és just esta setmana quant traguem estes activitats al carrer per a que la gent les gaudisca i participe d'elles, creguem que altre oci i cultura és possible.
En cap moment és una cursa amb la programació de l'ajuntament, esperem que la gent acudisca i participe de les dos. A gaudir al màxim!!

Dilluns 8 a les 19:00h curset de cuina que s'impartirà a l'Ateneu Popular Arrels a carrec de Joan Herrero, cuiner de l'escola d'Arguiñano, i Pau Montagud, cuiner de l'escola de Castelló. Ens ensenyaran nocions bàsiques de cuina i realitzaran uns plats senzills però saborosos de cuina vasca i valenciana, amb entrants, plat principal i postres, després s'ho menjarem per sopar, també hi haurà una degustació de vins i formatges euskalduns, tot per 10 euros. Cal apuntar-se avisant a la gent de l'ateneu, passant-se per l'ateneu o enviant un correu a ateneuarrels@gmail.com

Dimarts 9 a les 23:00 concert de VerdCel a l'ermita del poble on ens interpretaran cançons pròpies i les versions que han fet de clàssics de Raimon pel seu ultim treball discogràfic “Petjades” un llibre-disc considerat com una de les millors obres del 2.010 en el panorama musical. El concert serà debades. Abans farem un sopar de productes de temporada de la terra amb beguda al preu de 10 euros. Cal apuntar-se avisant a la gent de l'ateneu, passant-se per l'ateneu o enviant un correu a ateneuarrels@gmail.com

Dimecres 10 
a les 22:30 al Centre Cultural Joan Fuster, Nit de Teatre. Una colla de joves de Beniarrés hem estat assajant una adaptació de l'obra de teatre titulada Spot” de l'autor Carles Alberola, dirigida i adaptada per Carlos Sellés. “Spot” es una obra divertida i crítica a la societat de consum de la que formen part i que ens dirigeix cap a les tendències que convé al mercat. La nostra vida s'ha convertit com un spot publicitari? Nosaltres triem o trien per nosaltres?.
No podeu perdre-se-la! L'entrada és debades.


Dijous 11  Taller de Danses a càrrec de la Colla de Danses El Baladre de Muro, ens ensenyaran passos bàsics de dansa valenciana.

Divendres 12 participarem de la Nit de les Paelles que organitza l'Ajuntament de Beniarrés i que és reunix esta nit gran part de les veïnes de Beniarrés.

Dissabte 13, tradicional pujada nocturna al Benicadell, quedarem a les 20h en l'Ateneu Popular Arrels i anirem cap al cim on farem nit...

Diumenge 14...al baixar del Benicadell, cap a les 13h, paelleta a l'Ateneu Popular Arrels, és el dia de la Vespra de festes i hem de començar amb bon peu i que millor que amb un dinar de germanor amb tots els nostres amics i coneguts?? Apunteu-se!!