dimecres, 3 d’agost del 2011

Concert de VerdCel a Beniarrés

Dimarts 9 a les 23:00 concert de VerdCel a l'ermita del poble on ens interpretaran cançons pròpies i les versions que han fet de clàssics de Raimon pel seu ultim treball discogràfic “Petjades” un llibre-disc considerat com una de les millors obres del 2.010 en el panorama musical. El concert serà debades. 

Abans es farà un sopar de productes de temporada de la terra amb beguda al preu de 10 euros. Cal apuntar-se avisant a la gent de l'ateneu, passant-se per l'ateneu o enviant un correu a ateneuarrels@gmail.com

En un format íntim de 2G2V* (dues guitarres i dues veus) es presentarà aquest espectacle de Cançó amb projeccions, PetjAdeS, on VerdCel canta Raimon. Un concert molt especial que explora els paratges interiors i col·lectius que tan bé saben recollir les cançons; un homenatge a l'ofici d'escriure'n a partir d'una posada en escena en perfecte equilibri, entre música, projeccions - també realitzades en directe- i interpretació, que traspua poesia de March, Espriu i el propi Raimon.

Un personatge desperta a una caleta i el seu recorregut al llarg del dia, amb els diversos espais que transita – nedar a la mar, tempesta, desert, llac, bosc, ascens a una muntanya, vista al cim, davallada sobtada, mirada enrere i capvespre a altra platja–, és la metàfora triada per relatar passatges de la vida de l'artista, aquell qui desperta i clou vora mar - l'element més present en la poètica de Raimon.

S'ha tractat de crear una obra a partir d’una obra, fer verdSions, ara i ací, passar-les pel filtre propi de VerdCel, actualitzar-les i personalitzar-les.

Cançons que formen part de la nostra memòria col•lectiva, que ara, de la MÀ i de la VEU de VerdCel reviscolen de manera molt especial.

Clica per veure el Clip de Treballaré el teu coS:http://www.youtube.com/wat​ch?v=sv8g7u_uIbc

VerdCel traspassen el que tradicionalment s’entén com cançó d’autor, arribant allà on les influències del “món anglosaxó” conviuen amb les “arrels mediterrànies”.

Així es presenta el darrer treball de VerdCel, un disc molt complet: un Llibre amb dos Documentals, un Filmet i les 15 verdSions de Raimon.


https://www.facebook.com/event.php?eid=250273171657494