diumenge, 6 de març del 2011

Bona acollilda de la presentació de l'AJC-CAJEI

El passat dia 19 de febrer va tenir lloc a l’Ateneu Popular Arrels de Beniarrés, la presentació de l’Assemblea de Joves del Comtat. Malgrat que aquesta porta 5 anys de lluita, l’AJC va creure oportú donar-se a conèixer de nou, degut a les modificacions i incorporacions que ha patit durant l’últim any.


L’acte de presentació va començar amb retràs, al voltant de les 21h, a càrrec de dos militats de l’Assemblea de Joves, després, també es va presentar la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI) a càrrec del Secretari del País Valencià de la mateixa. Cap a 30 persones acudiren a la presentació.


Tot seguit, va tenir lloc un sopar popular. Al voltant de la mitja nit es van realitzar les actuacions de Perifèrics, grup de la comarca, i de Skalingrad, de la Costera. També va actuar un grup sorpresa amb un component de la Malajunça Ska Band. Ben entrada la matinada, la festa acabà amb dj Crespo. La participació als concerts va ser més elevada, passant per aquestos al voltant de 200 persones.

També s’ha d’assenyalar que l’AJC va col·locar un pot voluntari destinat al pagament de la multa que ha imposat el Govern Valencià a ACPV per l’emissió de TV3 al País Valencià.


Fotografia: Assemblea de Joves d'el Comtat-CAJEI.