dilluns, 14 de desembre del 2009

Doble celebració a l’Ateneu Popular Arrels


El passat, 7 de desembre a Beniarrés(El Comtat) es celebrà el 6é aniversari de l’Ateneu Popular Arrels, acte, que any rere any, movilitza a la gent de les comarques centrals del País Valencià. Aquest any foren 200 persones les que gaudiren a partir de les 21:30h del sopar popular i de les actuacions de Inèrcia, 121db i The Skafeinats. la nit acabà amb el repertori de cansons de dj Raül i dj Conill que durà fins les 5 de la matinada.
L’acte fou calificat per l’assemblea d’Endavant OSAN del Comtat, l’Assemblea de Joves del Comtat-CAJEI i el Rogle com un acte que ens aporta feina expansiva i motivació al nucli local.

D’altra banda, l’Ateneu inagurava nou local, aquest situat al C/ Sant Josep de Beniarrés, que ens consolida com a moviment cultural al poble, ja que volem fer d’aquest un lloc alternatiu de pensament i d’oci on pugam expresar els nostres pensaments com a poble català i treballador.

Per últim des de l’Ateneu Popular Arrels, volem agrair a tota la gent que va participar en les 6é aniversari, i volem convidar-lo a gaudir de futures vetllades.