dimarts, 1 de setembre del 2009

Comunicat davant els atacs contra el company Cesk Freixas


Nota d'Endavant (OSAN) davant les acusacions de Ciutadans i el Partit Popular contra el nostre company militant Cesk Freixas.

El Partit Popular i Ciutadans van demanar la prohibició del concert que el cantautor Cesk Freixas feia aquest 29 d’agost a Figueres criminalitzant-lo per la seva militància a l’esquerra independentista.

El dret d'opinió i de crítica que volen censurar són fonaments bàsics per a preservar la llibertat d’expressió. Amb la seva actitud, aquests partits autoanomenats “democràtics” mostren, un cop més, el seu veritable caràcter feixista i la seva manca de tolerància cap a les propostes polítiques que qüestionen el seu model únic d'Estat. El PP i Ciutadans volen silenciar un acte cultural recolzat per una part important de la ciutadania i per fer-ho sembren la confusió amb falsedats.

Per tot això, expressem el màxim suport al nostre company de militància i denunciem els intents de censura i criminalització dels partits espanyolistes PP i Ciutadans i els mitjans que els són afins.

Països Catalans, 27 d’agost de 2009.

Endavant (OSAN)