divendres, 16 de desembre del 2016

EL SOPAR DEL FESTIVERN 2016. APUNTEU-SE!!!
El sopar popular sempre és un espai per a l'autogestió de diferents projectes vinculats als moviments socials i alternatius del País Valencià.
Enguany tindrem a la gent dels Greixers Castelló de Rugat i de les FACA - Festes Alternatives a Carcaixent. 
Ací va un xicotet text que han preparat per explicar-nos la seua aposta per a este any:
'Aquest any el sopar popular el fem els Greixers Castelló de Rugat i les FACA - Festes Alternatives a Carcaixent
La germanor és vida i crea xarxa social. Per això ens unim per fer el sopar, perquè som organitzacions autogestionades i compartim el treball per poder financiar els nostres projectes.
Aquest any volem ser un poc més coherents i tenir una aposta alimentària més social. En aquest sentit volem manifestar que anem a prioritzar les nostres compres dels productes per al sopar a Castelló de Rugat, Carcaixent i Tavernes de la Valldigna.
La proximitat és essencial per construir una alternativa econòmica. La resta de compres que fem també seràn de proximitat, però cercant la introducció de productes ecològics de l’Horta de València. No som simplement el que mengem, si no que construim l’alternativa precissament a partir d’aquest punt.
Esperem que s’apunteu al sopar i contribuïu amb els nostres projectes, que són els projectes de totes! Com diu el mestre Ovidi: VAM MENJAR EL MÉS BO, PERQUÈ VULL! PERQUÈ SE QUE ES POT MENJAR!
Difón i participa!
Assemblea agermanada de GREIXERS i les FACA!