dimecres, 4 de novembre del 2009

Llibertat Amadeu Casellas!

Per Xavi Sarrià.

Aquest matí s'ha fet entrega a Institucions Penitenciàries del comunicat de suport a Amadeu Casellas, tal i com es va fer el seu dia a Conselleria de Justícia. Com que el silenci mediàtic és evident, aprofite per deixar constància de la meua adhesió a la campanya de suport a aquest pres anarquista que, recordem-ho, porta vint-i-tres anys empresonats per raons polítiques sense haver vessat sang. En aquest interessant article trobareu la història i la lluita de l'Amadeu durant tots aquests anys.

"Les persones sotasignades relacionades amb la vida social i cultural del nostre país volem posar en coneixement dels màxims responsables del Departament de Justícia i de la Secretaria General de Serveis Penitenciaris que sent conscients de la greu situació en la que es troba Amadeu Casellas Ramon, empresonat al Centre Penitenciari de Quatre Camins i actualment ingressat en la Unitat Hospitalària Penitenciària de l’Hospital de Terrassa per portar més de 95 dies en vaga de fam, sol·licitem la seva atenció per a que es produeixi una ràpida solució favorable a la dignitat del pres.

Tenim constància de les extremes circumstàncies personals en les que actualment es troba Amadeu Casellas, qui sense delictes de sang porta més de 23 anys empresonat.
Creiem que és impensable que això pugui estar succeint a Catalunya al segle XXI i no podem permetre una mort indigna sense, al menys, alçar la veu i escriure aquestes paraules.

Parlem de vida o mort.

Per tot l’exposat ens adherim a la sol·licitud de llibertat immediata per a Amadeu Casellas Ramon, si més no, per raons humanitàries."