dimecres, 28 d’octubre del 2009

El Col·lectiu contra la corrupció soterrarà dissabte la 'democràcia'


Font:www.vilaweb.cat
Una processó amb músics de tot el país demanarà a València la dimissió de Camps
Una processó i el soterrament de la 'democràcia' expressarà dissabte la indignació de molts valencians que, convocats pel Col·lectiu contra la corrupció (vídeo), demanaran de bell nou la dimissió de Francisco Camps. La iniciativa va néixer d'una gent que, indignada per les informacions sobre corrupció que hi implicaven membres del govern, va obrir un grup a Facebook. La manifestació sortirà a les sis del vespre de la plaça de Sant Agustí de València.

'El president de la Generalitat ens ha mentit, reiteradament, i ha quedat clarament demostrada la connivència del PP amb la trama corrupta Gürtel', diu el Col·lectiu contra la corrupció, que ja té el suport d'Iniciativa pel Poble Valencià i del Bloc.

Els organitzadors demanen un canvi 'i una renovació de la democràcia' i es declaren disposats a treballar 'per posar en evidència aquesta política basada en l'aprofitament i la mentida d'un govern que ens fa vergonya'.

Tot i que la mobilització prevista per a dissabte vol ser una 'processó per a soterrar la democràcia', també vol tenir un to festiu. És per això que hi participaran colles de dolçainers de tot el país, grups de percussió i músics de banda. Al final de la manifestació es farà la lectura d'un manifest i se celebrarà 'el reviscolament simbòlic de la nostra dignitat'.