dijous, 3 de setembre del 2009

Arenys de Mar no s'acolloneix


L'alcalde d'Arenys avisa que la consulta sobiranista es mantindrà malgrat la suspensió judicial

BARCELONA, 3 (EUROPA PRESS)

L'alcalde d'Arenys de Munt (Barcelona), Carles Móra, ha advertit avui que la consulta sobiranista prevista per al 13 de setembre es mantindrà, malgrat la suspensió dictada avui pel Jutjat Contenciós Administratiu número 14 de Barcelona.

En unes declaracions a Europa Press, Móra ha considerat que l'únic que suspèn el jutge és l'acord que va adoptar el ple municipal d'Arenys de Munt, que el consistori expressava el seu suport a la consulta i, a més, cedia uns locals de titularitat municipal perquè es poguessin instal·lar les urnes.

"El que farà l'Ajuntament és no cedir la sala municipal, la consulta es podrà fer, però en un altre lloc", ha assegurat Móra.

"El fet que un jutge suspengui l'acord del ple no suspèn la consulta", ha dit Móra, que ha assegurat que durant els últims dies, entitats de la població han ofert als organitzadors de la consulta les seves instal·lacions.

Móra també ha indicat que com a mínim una trentena dels 8.000 habitants de la població ja han votat per correu, ja que el dia de la consulta no preveuen estar a Arenys de Munt perquè és pont.