divendres, 10 de juliol del 2009

Projecció a l'ateneu de "El taxista ful" amb la presencia d'un actor principal.


Este dimecres realitzarem la projecció del la pelicula "El taxista ful" a les 21:30h. Contarem amb la presencia d'un dels actors principals, Marc Sempere, que ens presentarà la pelicula i la comentarem.

Marc Sempere entre altres coses és cantant del grup musical Ix i de Compartir Dona Gustet que no fa molt a vist la lum el primer disc. Esta activitat és part de la programació de "Revetlota Vinga Va!" i Cimema al pati de l'Ateneu.


José R. És u taxista de Barcelona de 52 anys que treballa a la Ciutat Comtal. No tindria res de particular sinó fos perquè els vehicles que condueix son robats. Roba per poder treballar, fet que l’atrapa dins d’un cercle viciós sense sentit.La relació que s’estableix entre el protagonista i Mar Trafal, un activista vinculat a grups descontents amb el sistema social, dibuixa dues maneres ben diferents d’entendre la vida i encarar els problemes: els que s’enfronten a ells i els que es resignen assumint-los.“El taxista full” és la primera pel•lícula de Jordi Solé inspirada en el cas real del fals taxista José R.. El director de Barcelona pretén fer, en aquesta unió entre comèdia i docudrama, una reflexió sobre la precarietat que envolta les nostres vides i la tristesa i desesperança que d’elles es desprèn.