dilluns, 20 de juliol del 2009

Mor Mingo Ortolà, company responsable de salut laboral de STEPV


Ha mort Mingo Ortolà, responsable de Salut Laboral de STEPV
Era una persona compromesa políticament i sindical des de la seua joventut
Ahir va morir en un accident de cotxe Domingo Ortolà Pla (Mingo), membre del Secretariat Nacional de STEPV – Intersindical Valenciana i responsable de l’Àrea de Salut Laboral del Sindicat. L’accident va tindre lloc a la província d’Àvila, on passava uns dies de vacances juntament amb la seua família a Hoyos del Espino, localitat natal de la seua companya.
Mingo Ortolà, natural de Dénia, nascut en 1960, havia desenvolupat una extensa tasca sindical en STEPV i ara era el responsable de l’Àrea de Salut Laboral, on estava desenvolupant una important tasca per la millora de la prevenció i protecció de la salut laboral del professorat. A més, era delegat, des de fa molts anys, de la Junta de Personal Docent de València en representació del seu sindicat. Mingo va ser una persona compromesa també políticament i social. Des de molt jove havia militat en diverses organitzacions d’esquerres com la LCR, Revolta i, més tard, en l'Espai Alternatiu, corrent integrant d’Esquerra Unida del País Valencià. Era una persona molt implicada en la defensa de les treballadores i treballadors, en la lluita per la transformació social i en contra de les desigualtats social, en la recuperació dels drets nacionals del País Valencià i en nombroses lluites i moviments socials.
Mingo va ser soterrat ahir diumenge a la localitat
Hoyos del Espino (Àvila), a les 20h. Membres de STEPV, EUPV, Esquerra Anticapitalista.... i tot el poble d'Hoyos del Espino van assistir al soterrament per a donar-li l’últim adéu al nostre amic i company.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mingo,,,es y lo será para siempre un gran amigo, Mingo luchó por la justicia y la igualdad.
Mingo no es una persona normal,,,dedicó su vida ayudando la gente, Me eseñó el español y luego el valenciano, ers generoso amable, muy culto y sobre todo democrático y humano.
un amigo
Altahair Attia
Bristol
Reino Unido (altahairattia@hotmail.com)